Een 90 dagen durend programma voor enthousiaste mensen die verandering in hun leven willen, zoals:

  • vrijheid in werkuren
  • persoonlijke groei
  • meer inkomen
  • andere mensen helpen
  • beter pensioen
  • nieuwe mensen ontmoeten
  • een eigen business hebben
  • een erfenis achterlaten

Ervaar in 90 dagen een nieuwe manier van werken
Dit ‘nieuwe werken’ is iets van deze tijd omdat het past bij het huidige economisch klimaat en de levensstijl van veel mensen die vrijheid willen. Iets wat niet het geval is bij een reguliere loondienstbaan. Het heet netwerkmarketing en misschien heb je daar wel eens van gehoord. Dat kan positief of negatief zijn. In  90 dagen leer je in ieder geval hoe dit vak in elkaar steekt en ervaar je of het bij jou past. Na 90 dagen kan je dan een gefundeerde beslissing nemen om hier mee verder te gaan en voor de toekomst een duurzame inkomstenbron op te bouwen.

Hoe gaan we te werk?
In deze 90 dagen leren we je hoe je op een goede manier een business opbouwt door het opzetten van een zogenoemd gebruikersnetwerk van gezondheidsproducten. We doen dit zonder dat dit weerstand voor jou of de gebruiker/klant oproept. Daarom besteden we veel aandacht aan de vaardigheid Communicatie. Tenslotte houdt niemand van ‘leuren’ of ‘harde verkoop’. Ook leren we over de producten, het bijbehorend marketingplan en natuurlijk het bedrijf dat deze producten produceert. Deze producten kun je aanschaffen tegen gereduceerd tarief.

Wat wil je bereiken?
We werken samen als groep, komen wekelijks bij elkaar en volgen elkaar in een besloten Facebook-groep. We delen elkaars doelen, talenten en kennis. Je bepaalt je eigen doel(en), die kunnen groot of klein zijn. Daarom starten we met het onderwerp “Wat wil je bereiken?” Aan de hand van werkboeken brengen we alles wat we geleerd hebben in de praktijk en bouwen we stap voor stap onze eigen business. Op die manier groeit ook het inkomen dat je hiermee verdient.

Wat na die 90 dagen?
Na de 90 dagen beslis je of je doorgaat en stel je je doel(en) eventueel bij, op grond van de ervaring die je dan hebt. Je bent dan al wat vaardiger en hebt wellicht ook ontdekt waar jouw passie ligt of waar je juist tegenaan loopt. Je bent dan ook in staat om anderen te helpen. Dit is de kracht van echte samen-werking. Op deze manier ben je dus zelf een coach en op weg naar een professional! Je leert activiteiten die nodig zijn voor de groei naar succes. En ‘succes’ is voor iedereen verschillend. Als je op de ingeslagen weg doorgaat, bouw je aan een blijvende inkomstenbron, die zelfs overerfbaar is.

Kosten en tijdsinvestering
Tijdsinvestering: 2 – 8 uur per week. Aan het 90 dagen programma zijn verder geen opleidingskosten verbonden. Wel wordt van je verwacht dat je investeert in de genoemde gezondheidsproducten voor eigen gebruik of eventueel verkoop aan derden. Ook zijn kant-en-klare startersboxen verkrijgbaar.

Uitgebreide informatie is verkrijgbaar bij: Koos Min, telefoon 023-5374726 of 06-51319277.

Deel dit: