‘Als je iemand helpt de heuvel op te komen, kom je zelf ook aan de top’

Voor het in de praktijk brengen van het beproefde concept, werkt Koos Min Marketing nauw samen met de multinational Foreverliving Products, afgekort Forever. Dit bedrijf is de grootste producent en leverancier van hoogwaardige aloë vera en bijenproducten in de wereld. Forever biedt mensen, ongeacht afkomst, religie en levensopvatting, de mogelijkheid om voor zichzelf en anderen een betere toekomst te creëren op het gebied van gezondheid en inkomen. Mensen die met Forever samenwerken, worden Forever Business Owner (FBO) genoemd.

Forever heeft besloten haar producten, mede door de hoge kwaliteit, niet in winkels te verkopen, maar via netwerken van gebruikers. Deze vorm van het in de markt zetten van producten heet netwerkmarketing of aanbevelingsmarketing. Een concept dat uitstekend past in het huidige economische klimaat, waar self-employment steeds populairder en een vaste baan steeds meer een zeldzaamheid wordt.

Elkaar helpen
Wat zo fijn is aan het concept van Forever, is dat niemand er alleen voor staat. Het elkaar helpen en het samen sterk staan, zijn twee pijlers van het succes. Bij Koos Min Marketing krijg je dan ook geen doos producten mee met de kreet: ‘Succes er mee en we zien wel of je ze aan de man kunt brengen!’ Nee, wij zijn er juist om jou te helpen.

Door het aanbieden van trainingen en één-op-één-coaching sessies, begeleiden wij je in het proces om een goede netwerkmarketeer te worden. Tijdens de trainingen beantwoorden we natuurlijk al je vragen en ondersteunen we je waar nodig met e-learning, eventuele rollenspellen en gedegen lesmaterialen. We brengen de lesstof direct in de praktijk. Het is dus niet zo dat je eerst voor langere tijd een opleiding volgt. Dit alles vanuit het uitgangspunt dat we elkaar helpen én sterker maken.

Win-win-win-situatie
Voor de training- en coachingsessies van Koos Min Marketing hoef je niet te betalen. Dat klinkt misschien vreemd. ‘Want voor wat, hoort wat’, zal je denken. Dat klopt. Alleen doen wij dat niet door geld te vragen voor deze boeiende bijeenkomsten. Wij zijn er namelijk bij gebaat dat jij een uitstekende netwerkmarketeer wordt. Want hoe succesvoller je straks bent in het aanbevelen van de Forever-producten, hoe meer je zelf verdient én hoe meer provisie Koos Min Marketing van Forever ontvangt. Terwijl Forever weer blij is dat de totale omzet is verhoogd. Dit is hét perfecte voorbeeld van een win-win-win-situatie.

Garantie
Recentelijk had ik een gesprek met aankomende Forever Business Owners, waarbij zij zeiden: ‘Oh wat gaaf, nu snap ik het! Het is in jouw belang dat ik het goed doe. Dus je zult mij wel zo goed mogelijk helpen!’ En zo is het: jij hebt de garantie dat wij je optimaal ondersteunen, zodat jij straks met een uitstekende basis aan je eigen netwerk en een groeiend inkomen kunt gaan bouwen.

Het leuke van deze trainingssessies is dat ik ‘onze leerlingen’ steevast een persoonlijke ontwikkeling zie doormaken. Ook jij kunt dat ervaren. Doordat wij je de benodigde vaardigheden bijbrengen, leidt dat bij jou tot bekwaamheid en zelfvertrouwen. Uiteindelijk zal je middels deze ‘training on the job’ een totale onafhankelijkheid bereiken, waardoor jij weer in staat bent anderen hetzelfde te leren. En zo word je zelf een uitstekende trainer/coach!

Samen naar de top
De trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding vormen dus belangrijke onderdelen van de ontwikkeling naar (financiële) onafhankelijkheid. Graag helpen we je op weg om dit doel te bereiken. Want als je iemand helpt de heuvel op te komen, kom je zelf ook aan de top. En dát is ons streven: elkaar helpen en gezamenlijk de top bereiken!

Deel dit: