Ervaar de sfeer van Koos Min Marketing én Forever

Werken met Koos Min Marketing en Forever betekent leuke uitdagingen en persoonlijke groei. Het is kiezen voor zelfstandigheid, zonder er ooit alleen voor te staan. Het brengt je in contact met veel nieuwe mensen en nieuwe omgevingen. Ons verdienconcept geeft je tevens de mogelijkheid je eigen business op te starten, zónder de gebruikelijke ondernemersrisico's. Hoe dit werkt? Bekijk het bovenste filmpje, waarin je kennismaakt met Forever en haar mooie mogelijkheden.

Dat Forever groot en succesvol is, kun je ervaren in video nummer 2. Zo maakte het RTL7-programma De Succesfactor een reportage over Forever, dat in 2013 in Nederland genomineerd was voor de Succes Award. Ook het RTL4-programma Altijd Jong (filmpje 3) besteedde aandacht aan Forever, waarbij wordt uitgelegd waarom de veelzijdige aloë vera-producten zo gezond zijn én waarom mond-tot-mond-reclame zo goed werkt..

In de video's 4 en 5 maak je kennis met Koos Min. Dankzij zijn enthousiasme, kennis, trainings- en coachingsvaardigheden, is Koos een veel gevraagde spreker, die zijn gehoor steevast weet te boeien. 'Spreekt mijn aanpak en persoonlijke benadering je aan? Dan nodig ik je graag uit voor een oriënterend gesprek, waarin we samen kunnen kijken wat voor jou het beste plan van aanpak is. Ik ben heel benieuwd naar jouw wensen. Via de contactpagina op deze website, is een geheel vrijblijvende afspraak snel gemaakt. Graag tot ziens!'

Deel dit: